You can do it!

Här finns en mall för att få saker gjort, t.ex. övningar eller träning. Den kan användas på olika sätt, här är två exempel:

  • Skriv övningen (eller vad det nu är) i rubriken och alla datum under som den ska genomföras. Varje dag eller varannan eller varje vecka t.ex. När övningen är genomförd kryssas datumet över. Det här sättet är bra om man innan man börjar vill bestämma sig för hur ofta det ska göras. Om man missar en dag så får man ju inte kryssa över datumet och då står det där o-överkryssat. Det vill man ju inte så det blir en tävling mot en själv att se till att kryssa alla datum. Fira med nåt skoj när du är klar!
  • Ett annat sätt är att skriva övning (eller vad det nu är) i rubriken och i rutorna under markera/färglägga när den gjorts. När du fyllt en hel bricka eller ruta får du fira med nåt skoj!

Ladda ner mallen

Tips på rubriker

Träningsövningar funkar väldigt bra i den här mallen men det är ju kul att variera sig och blanda med andra saker som man mår bra av. Kanske för att komma ihåg att vara mer social eller träna sig i att bli mer kreativ.

  • Skicka meddelande till någon du inte hör av dig till varje dag.
  • Läs i en bok.
  • Gå 10.000 steg
  • Skissa 10 minuter
  • Lär dig fem flaggor eller huvudstäder
  • Öva på piano
  • Pausdansa till en bra låt
sv_SESwedish
sv_SESwedish